Mindig nagyon vonzott az emberi lélek működésének kutatása, izgatott, hogy mi rejlik a tettek, a viselkedés mögött. A pszichológia mellett nagyon érdekelnek a művészetek is. Gyerekkoromban rajzolni és zenélni is nagyon szerettem, végül zenetanári és furulyaművészi diplomát szereztem.  A zenetanári tevékenységet már negyedszázada űzöm kitartóan, sőt egyre inkább meggyőződésem, hogy a tanítás is valamilyen módon a coaching egy sajátos formája.

Az emberi lélek rejtelmeinek megismerése azonban sosem múló szenvedélyem maradt. Elolvastam egy könyvtárnyi szakirodalmat, bár igazi tapasztalatokat természetesen mindannyian a gyakorlatban, az életünkből meríthetünk. Magam is végigjártam néhány terápiás folyamatot, átéltem örömöket, kudarcokat, mélypontokat. Írtam zenei témájú cikkeket, később meséket és két könyvet. Az életem fontos részének tartom a folyamatos önképzést.

2017-ben az Umathum Mediátor Akadémián elvégeztem a Párkapcsolati, családi és válási mediátor, majd a Life és business coach képzést is, így végre már képzett coachként is gyakorolhatom azt a hivatást, ami bizonyos módon mindig is az életem fontos része volt.

.

.