Mindig nagyon vonzott az emberi lélek működésének kutatása, izgatott, hogy mi rejlik a tettek, a viselkedés mögött. A pszichológia mellett nagyon érdekeltek a művészetek is. Gyerekkoromban rajzolni és zenélni is nagyon szerettem, végül zenész lettem, pontosabban zenetanár, és ezt a tevékenységet már negyedszázada űzöm kitartóan, sőt egyre inkább meggyőződésem, hogy a tanítás is valamilyen módon a coaching egy sajátos formája.

Az emberi lélek rejtelmeinek megismerése azonban sosem múló szenvedélyem maradt. Elolvastam egy könyvtárnyi szakirodalmat, bár igazi tapasztalatokat természetesen mindannyian a gyakorlatban, az életünkből meríthetünk. Magam is végigjártam néhány terápiás folyamatot, átéltem örömöket, kudarcokat, mélypontokat. Szereztem két diplomát, felneveltem két fiút, tanítottam rengeteg gyereket és jó néhány felnőttet is. Írtam zenei témájú cikkeket, később meséket és két könyvet. Az életem fontos részének tartom a folyamatos önképzést.

Néhány éve az Umathum Mediátor Akadémián elvégeztem a Párkapcsolati, családi és válási mediátor, majd a Life és business coach képzést is, így végre már képzett coachként is gyakorolhatom azt a hivatást, ami bizonyos módon mindig is az életem egy fontos része volt.

.

.